Тони Надал: Удоволствие е да се работи с Феликс Оже-Алиасим

от в 09:13 на 15.02.2022
Диана Андреева

Част от щаба на Феликс-Оже Алиасим освен дългогодишният му наставник Фредерик Фонтен, е и чичото на 21-кратният шампион от Големия шлем Рафаел Надал - Тони. Чичо Тони започна съвместна работа с младия канадец през октомври 2021-а, а очакванията му към световния номер девет са големи, като в интервю през миналата година той дори сподели, че със сигурност Феликс-Оже ще бъде новият водач на ATP ранглистата и е въпрос на време това да се случи. 

През изминалата седмица Алиасим се поздрави последователно с няколко впечатляващи победи и се превърна в новия шампион на турнира в Ротердам, спечелвайки своя първи трофей на ниво АТР. Тони Надал отдаде нужното уважение на канадеца и го поздрави в своя Instagram акаунт за успеха, а ето какво точно гласеше написаното: 

"Искам да поздравя Феликс-Оже Алиасим за първата му ATP титла! Страхотен турнир, невероятен мач и заслужена победа! Удоволствие е да си сътруднича с неговия фантастичен екип и с него самия! Атмосферата, желанието за усъвършенстване и нивото на игра ме карат да вярвам, че това е първият от многото успехи, които предстоят!" - завършва специалистът. <!-

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Toni Nadal (@toninadal_oficial)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Тони Надал: Удоволствие е да се работи с Феликс Оже-Алиасим Диана Андреева
Теми:  
ротердам | тони надал | феликс оже-алиасим | чичо тони

Коментари





Следвайте ни в Facebook