Топ 10 най-емоционални момента в тениса - Димитров, Мъри и други

от в 10:15 на 06.05.2020
Диана Андреева


Докато всички надпревари са прекратени заради пандемията от COVID-19, Tennis TV качват различни видеа в Ютюб канала си, за да забавляват феновете на спорта, а последното видео беше свързано с Топ 10 най-емоционални момента в тениса, които са ни накарали да се разплачем.

В класацията можем да видим Анди Мъри, Ласло Джаре, както и първата ни ракета - Григор Димитров, като българинът е включен не с едно, а с две свои изпълнения.

Димитров

На 10-о място е триумфа на Гришо над Новак Джокович през 2013-тa на Мастърса в Мадрид. По това време Ноле е първи в световната ранглиста, а Димитров е едва 21-годишен.

Вторият момент, с който е включен хасковлията, е поставен на 8 позиция в класирането. Във видеото се вижда как по време на мач с Вашек Поспишил в Шанхай през 2016, сервисът на канадеца удря в корема едно от децата.

Поспишил вече се подготвя да сервира отново, когато Димитров спира играта, притичвайки се на помощ на момчето. Българинът му подарява накитника си, за да го успокои, а след това отново се връща към двубоя си. Цялото видео може да видите тук:

https://youtu.be/WC2fBkWSrkE

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Топ 10 най-емоционални момента в тениса - Димитров, Мъри и други Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook