"Това е нечувано": Ядосаният Григор изрази възмущението си от топките в Стокхолм (видео)

от в 12:22 на 19.10.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров неотдавна сподели в интервю, че ако има силата да промени едно правило в тениса, то това би било на всички турнири да се играе с едни и същи топки. Това обаче не само не се случва, а на надпреварата в Стокхолм дори се стигна дотам, че състезателите играха за първи път някога с топките създадени от фирмата на Робин Сьодерлинг, които не се използват на абсолютно нито един турнир.

Очевидно предприемаческият дух на бившия номер четири обаче не е довел до особено добър резултат, защото Андрей Рубльов нарече топките му "счупени", а мнението на първата ни ракета изглежда също не е много по-различно за продукта на 2-кратния финалист от Ролан Гарос, съдейки по видимото му раздразнение, говорейки по темата:

"Какво мога да кажа за топките? Те са много "интересни", нали така? Това е тема, с която вече се занимаваме от доста време и не е е някаква новост. Ако се замислите, на нас ни се налага да играем с поне 6 или 7 различни вида топки в хода на годината, което е неучвано във всеки един друг спорт, така че може сами да си направите изводите по този въпрос" - заключи световният номер 10.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Това е нечувано": Ядосаният Григор изрази възмущението си от топките в Стокхолм (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | интервюта | любопитно | стокхолм

Коментари





Следвайте ни в Facebook