"Това е скандално": Надал се вбеси от програмата на Олимпиадата и намекна, че ще се оттегли

от в 03:11 на 28.07.2024
Калоян Соколов

Рафаел Надал изглежда готов да жертва участието си на сингъл на Олимпиадата в Париж. Преди два дни, неговият треньор Карлос Моя разкри, че е имало влошаване във физичвското състояние на Матадора и той не е тренирал в един от дните преди турнира, а днес видяхме Рафа да излиза на корта с превръзка на бедрото. Това обаче не попречи на Надал да бъде достоен партньор на Карлос Алкарас и 0=двамата направиха страхотен дебют като двойка, отстранявайки шестите поставени Максимо Гонзалес и Андреас Молтени.

Въпросният двубой беше предпоследен в програмата на централния корт "Филип Шатрие" и завърши някъде към 22:00 часа местно време, а 22-кратният "мейджър" носител видимо се ядоса изключително много, когато един от испанските журналисти му разкри, че ще има минимално време за възстановяване и през утрешния ден ще му се наложи да излезе на същата арена към 14:00 часа парижко време.

"Ще играя отново утре в 14:00? Не мога да разбера това решение. В момента е 22:00. Това е скандално. Ще трябва да говоря с отбора и да решим коя ще бъде най-добрата опция за нас, ако искаме да постигнем оптимален резултат - заяви гневно Надал, който очевидно може и да не играе срещу Мартон Фучович и така да се разминем с мечтаното зрелище във втория кръг между Новак Джокович и Матадора.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Това е скандално": Надал се вбеси от програмата на Олимпиадата и намекна, че ще се оттегли Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | париж 2024 | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook