"Това е толкова скучно": Коментарите на Медведев по адрес на Креси в техния мач

от в 18:53 на 24.01.2022
Калоян Соколов

Днес Даниил Медведев трябваше да премери сили с един изключително нетрадиционен съперник, а именно американеца Максим Креси. 198-сантиметровият състезател влезе сериозно под кожата на именития си съперник чрез постоянното изпълнение на приома сервис-воле и не беше далеч от това да вкара двубоя в пети сет, но все пак световният номер две успя да затвори своевременно срещата в своя полза.

Руснакът обаче определено трябваше да изхаби сериозно количество нерви и до известна степен прекрачи границите на спортсменството, защото при един пропуснат ретур извика репликата "това е невероятно скучно", визирайки игровия стил на своя опонент, а не след дълго отново уязви съперника си, след като изрази недоумение как може Креси да е такъв късметлия.

Впоследствие шампионът от US Open беше попитан за появата на въпросните изблици от негова страна, а самият той призна, че просто е бил на път да полудее в хода на двубоя и се е опитал да срине ментално съперника с помощта на тези подмятания, черпейки вдъхновение от друг тенисист в Тура, като най-вероятно става въпрос за Ник Кирьос. 

Медведев заяви как се е надявал Креси да се шокира от поведението му и да започне да изпуска дадени удари, но чистосърдечно призна, че е прекрачил границите и не се гордее със стореното от от себе си.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Това е толкова скучно": Коментарите на Медведев по адрес на Креси в техния мач Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | даниил медведев | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook