"Този път имаш ли какво да ми кажеш": Нов напрегнат поздрав на мрежата между Руне и Вавринка

от в 05:59 на 14.03.2023
Калоян Соколов

Съперничеството между Стан Вавринка и Холгер Руне започна по изключително взривоопасен начин, след като тийнейджърът отрази 3 мачбола срещу ветерана в откриващия кръг на миналогодишния Мастърс в Париж и впоследствие извървя целия път до титлата в надпреварата. Тогава ветеранът имаше сериозни забележи спрямо поведението на своя съперник по време на мача си с него и му беше подготвил кратка лекция при поздрава на мрежата, в която го посъветва да спре да се държи като бебе на корта.

Самият Руне изглеждаше сериозно стъписан и не отвърна по никакъв начин на швейцареца, но неговата майка взе отношение по въпроса и предположи, че Стан е толкова запознат с поведението на бебетата, защото излиза с малки момичета, визирайки някогашната му връзка с Дона Векич, тъй като витаят слухове как хърватката все още е била непълнолетна, когато започва да се среща с 3-кратния шампион от Големия шлем.

Днес пък Вавринка съумя да вземе своя реванш на корта, отстранявайки младока в третия кръг на Мастърса в Индиън Уелс. 37-годишният играч отново беше на път да допусне обрат, но този път се събра в края на решителния сет и завоюва първата си победа над представител на топ 10 през новия сезон.

Най-интересното обаче тепърва предстоеше, защото явно скандинавецът далеч не беше забравил забележките по свой адрес от миналия път и се стигна до следната дискусия при поздрава между играчите:

Руне: Този път ще имаш ли какво да ми кажеш?

Вавринка: Моля?

Руне: Ще имаш ли какво да кажеш сега?

Вавринка: Какво точно искаш да ти кажа?

Накрая младокът отправи още някаква неясна реплика към финалиста от 2017-та година, само че швейцарецът нямаше никакво намерение да си разваля настроението и реши да се заеме с поздравяването на публиката, оставяйки на заден план спора със световния номер осем.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Този път имаш ли какво да ми кажеш": Нов напрегнат поздрав на мрежата между Руне и Вавринка Калоян Соколов
Теми:  
atp | индиън уелс | любопитно | Стан Вавринка | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook