Треньорът на Медведев: Данил е способен да спечели турнир от "Големия шлем"

от в 06:59 на 17.12.2020
Калоян Пламенов

Треньорът на Данил Медведев - Жил Сервара, обяви че неговият подопечен е в състояние да спечели турнир от "Шлема" и се надява това да стане факт през идната 2021 година.

"За да победиш най-добрите тенисисти в света не е достатъчна само добра игра. Веднага щом се почувстваш застрашен е необходимо да натиснеш още повече, за да сломиш съпротивата на противника", коментира той.

"Данил трябва да се научи да печели именно такива битки. Благодарение на високото ниво на съперниците си той самият показва по-добра игра. За това Голямата тройка е от толкова важно значение, тези хора мотивират по-младите тенисисти".

"На полуфиналите и финала в Лондон той показа ново ниво и постигна грандиозен успех. Мисля, че сега вече се чувства по-уверен във възможностите си".

"В състояние е да се надиграва с най-силните в света, когато те се представят най-силно на корта. Сега искаме да побеждаваме тенисисти от топ 5 и топ 10 в решителните етапи на турнирите от "Шлема". Медведев е способен да спечели надпревара от това ниво". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Треньорът на Медведев: Данил е способен да спечели турнир от "Големия шлем" Калоян Пламенов
Теми:  
данил медведев | жил сервара

Коментари





Следвайте ни в Facebook