Треньори от ATP предлагат незабравимо преживяване на тенис феновете

от в 12:57 на 09.06.2020
Анисия Стоева


Членове на Програмата за треньори колаборираха с ATP, за да стартират нова кампания, която има за цел да осигури подкрепа на треньорите, засегнати пряко и непряко от настоящата пандемия.

Инициативата, чиято платформа е Givergy, подарява възможността тенис феновете да се докоснат до неповторимо преживяване чрез наддаване. Това включва индивидуални тренировки с легендарни треньори като Борис Бекер, Патрик Муратоглу, Пол АнаконГоран Иванишевич, Иван Лендъл, Дарън Кейхил, Иван Любичич, Брад Гилбърт и Карлос Моя. Сесиите ще се проведат по време на турнири от Тура и от Шлема през 2021, като ще включват и билети за мачове, първокласно гостоприемство и уникален достъп ,,зад кулисите".

atp

Триседмичният ,,прозорец" за наддаване ще бъде отворен в периода 8-29 юни 2020, като чакаме да бъдат обявени последващи детайли. Събраните средства ще бъдат отпуснати от Комитета на треньорите и ще бъдат в подкрепа на членовете на Програмата за наставници, чиито възможности за работа бяха повлияни от настоящата пандемия. Освен това, част от постъпленията ще бъдат дарени на Фонда за борба с COVID-19.

,,Ще бъде чудесно да видим треньорите и турнирите да предлагат тези невероятни възможности на феновете"- казва Андреа Гауденци- ръководителят на ATP. ,,Пандемията попречи на работата на много хора, като треньорите не са изключение. Фактът, че тази инициатива също помага на членовете на тенис семейството през това несигурно време, показва единството и новаторския дух на тениса".

atp

,,Треньорите играят огромна роля в нашия спорт и искахме да направим нещо креативно, с което да помогнем на широката треньорска общност. Изключително горд съм, че толкова много турнири и тенис икони застанаха зад това"- казва Дани Валверду, бивш треньор на Григор Димитров. ,,Много съм развълнуван и чакам с нетърпение тенис феновете да изпитат тези уникални емоции и силно се надявам да си тръгнат с незабравими спомени".

atp

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Треньори от ATP предлагат незабравимо преживяване на тенис феновете Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook