Трябва да има наказания за тези "картофи": Кирьос защити Алкарас и се нахвърли на съдиите

от в 20:58 на 14.08.2023
Калоян Соколов

Карлос Алкарас имаше слаба тенис седмица за своите стандарти, след като допусна първото си поражение от Ролан Гарос насам. Световният номер едно допусна изненадващо поражение в 1/4-финалната фаза на Мастърса в Торонто, отстъпвайки в последователни сетове на Томи Пол и сам призна как е играл много под обичайното си ниво в хода на цялата седмица.

Испанецът пък видимо не беше щастлив от своето ниво в мача срещу Пол и не можа да скрие разочарованието си, което доведе до хвърлена от него ракета в края на първия сет. Това накара някои от првържениците на Новак Джокович да изразят своето недоволство, че Алкарас не е бил санкциониран дори с предупреждения от съдията на стола, а Ник Кирьос веднага влезе в дискусията, за да оправдае действията на своя колега:

Кого по дяволите го интересува? Този пич ще носи тениса на гърба си през следващото десетилетие. Хубаво е как показва, че все пак и той е човек. Просто е разочарован от представянето си. Също така е време да започнат да се дават наказания и на съдиите.

Интересното е, че бившият финалист на Уимбълдън е сложил емотикон на картоф в края на последното си изречение, а както знаем, то в миналото австралиецът е използва обръщението "картоф" и "картофена глава" към редица от най-реноминираните съдии в ATP Тура.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Трябва да има наказания за тези "картофи": Кирьос защити Алкарас и се нахвърли на съдиите Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервю | карлос алкарас | любопитно | Ник Кирьос | торонто

Коментари





Следвайте ни в Facebook