Трогателен момент: Дете изтича на корта, за да прегърне Григор след победата над Алтмайер

от в 11:46 на 05.06.2023
Мирела Николова

Публиката по света винаги е демонстрирала огромна любов и подкрепа към първата ни ракета при мъжете Григор Димитров, който е идол на хиляди деца не само в България, но и по целия свят. Това твърдение получи още едно потвърждение и в съботния ден, когато хасковлията постигна поредния си убедителен успех на Ролан Гарос, надигравайки Даниел Алтмайер, който непосредствено преди това бе сътворил една от големите изненади, елиминирайки Яник Синер.

Родният ни представител се нуждаеше от малко над 2 часа игра, за да сломи съпротивата на германския представител, и непосредствено след двубоя бе посетен от свой малък фен. Нашият сънародник тъкмо бе седнал на стола си за почивка секунди след края на срещата, когато едно момче от трибуните изтича на корта и прегърна сърдечно най-добрия ни тенисист. Българинът не остана безразличен към този жест на детето и го прие с огромна усмивка.

По-късно тази вечер първата ни ракета ще излезе на централния корт "Филип Шатрие" в Париж в двубой от вечерната сесия срещу Александър Зверев и ще търси своя дебют в четвъртфиналната фаза на Ролан Гарос.

 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Трогателен момент: Дете изтича на корта, за да прегърне Григор след победата над Алтмайер Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно | ролан гарос 2023

Коментари





Следвайте ни в Facebook