"Цял живот едно и също": Григор се подразни след въпрос на роден журналист за Ализе Лим

от в 11:26 на 04.06.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров се класира за исторически първи 1/4-финал в кариерата си на Ролан Гарос и заслужаваше всички поздравления на света, че не се предаде въпреки всички трудности през кариерата си и на 33 години покори още един личен връх. Този тенис подвиг предизвика сериозен медиен интерес и най-добрият български тенисист даде обширна пресконференция, на която отговори на всички въпроси около участието си досега в турнира, но наши български колеги бяха по-скоро изкушени да се поинтересуват от личния живот на Григор и в изключително неподходящ момент решиха да повдигнат темата за Ализе Лим и слуховете, които я свързват с първата ни ракета, което беше предизвикано от присъствието в трибуните на французойката по време на мача на световния номер 10 срещу Хуберт Хуркач.

Първата ни ракета пък видимо не остана особено доволен от това питане, въпреки че отговори изключително културно и с усмивка на неподходящия в случая въпрос:

"Цял живот едно и също, цял живот. Не се дразня. Има едно нещо - всеки път това е първата теория, когато някой ме види как говоря с момиче. Просто се питам защо това е първото нещо, което трябва да идва на човек? Примерно аз ако ви видя вас, ще си кажа, ок, това е приятелка. С нея се познаваме от 14-годишни и е една от най-близките ни приятелки. Всички слухове са неверни. Няма нищо между нас. Просто казвам". - обясни Димитров на леко сконфузения ни колега.

Въпросът е след 13-тата минута на видеото:


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Цял живот едно и също": Григор се подразни след въпрос на роден журналист за Ализе Лим Калоян Соколов
Теми:  
atp | ализе лим | григор димитров | любопитно | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook