Циципас спря и Сонего, за да намери място на 1/4-финалите в Синсинати

от в 07:57 на 20.08.2021
Диана Андреева

Стефанос Циципас премина през ново препятствие по пътя си и вече е 1/4-финалист на Western and Southern Open 2021. Гъркът реализира пълен обрат над Лоренцо Сонего и се поздрави с крайния успех - 5:7 6:3 6:4. Близо два часа и половина след началото на мача шампионът от Nitto ATP Finals 2019 успя да се наложи и продължи към следващия етап от турнира, където го очаква сблъсък с Феликс-Оже Алиасим.

Циципас и Алиасим се познават още от най-ранните си години в спорта, тъй като са били съперници още като деца. От както са част от професионалния тенис те са се срещали общо шест пъти, като от 2019 година насам Алиасим няма успех над този си противник. През сезон 2021 те имат помежду си общо два мача - в Акапулко и Барселона, но предстоящия им сблъсък обещава да бъде много по-оспорван, тъй като Феликс се намира в блестяща форма.

Макар и да бе по-постоянен в играта си, Сонего се пречупваше именно в най-важните моменти и допускаше пробиви, които така и не съумяваше да върне. Лоренцо сервираше по-добре, но ретурът му не бе никак убедителен и така той в крайна сметка се предаде. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас спря и Сонего, за да намери място на 1/4-финалите в Синсинати Диана Андреева
Теми:  
лоренцо сонего | стефанос циципас | тенис турнир в синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook