Цвети Пиронкова повежда звезден отбор посланици на Sofia Open 2020!

от в 18:01 на 27.10.2020
Диана Андреева

"Цвети Пиронкова повежда звезден отбор посланици на Sofia Open 2020 ⭐️🎾

Малко повече от 10 дни преди старта на петото и най-силно издание на турнира от категория ATП 250 в София имаме честта да съобщим, че Tsvetana Pironkova повежда звезден отбор посланици на Sofia Open 2020.

Първата ракета на България при дамите, която направи шеметно завръщане на корта след майчинство със страхотни мачове на US Open и „Ролан Гарос“, за втора поредна година подкрепя Sofia Open.

Цвети, която безспорно е българският спортист с най-големи успехи и донесъл най-много радост на родния спортен фен през настоящата година, записа и специално видео.

Зрителите, които са закупили билет за Sofia Open 2020, също така ще имат възможността да се срещнат на живо с Цвети Пиронкова в „Арена Армеец“, където тя ще бъде всеки ден между 7 и 14 ноември. Първата ракета на женския ни тенис лично ще подкрепя родните участници в битките им срещу световните звезди, но и ще представи новостите около модната си линия.

Очаквайте в следващите дни освен Цвети Пиронкова кои са другите членове в звездния тим посланици на Sofia Open 2020.", написаха от София Оупън.

Видеото, в което Цвети разказва за предстоящите събития, вижте тук.


Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Цвети Пиронкова повежда звезден отбор посланици на Sofia Open 2020! Диана Андреева
Теми:  
цветана пиронкова

Коментари

Следвайте ни в Facebook