Мачове на живо
LIVE
Фабио Фонини 674
Алексей Попирин 453
LIVE
Александър Зверев 405
Себастиан Офнер 02

Уилямс записа обрат; Ще има нова шампионка

от в 21:50 на 04.07.2019
В


Серина Уилямс отстрани добре представящата се този сезон Каха Хуван. Макар и със затруднение американката успя да се наложи след 1 час и 34 минути като крайният резултат в мача бе 2:6 6:2 6:4. 18-годишната словенка показа доста стабилна игра, ала не успя да спре Уилямс и да се добере до втори сет, а американката ще се изправи срещу Юлия Джорджес в трети кръг.



През първия сет Серина допусна доста непредизвикани грешки от форхенд, както и четири двойни, а именно тези проблеми от страна на американката доведоха до два пробива, които бяха решаващи за сета.

През втората част на мача грешките на Серина намаляха, ала за сметка на това словашката започна да играе много по-колебливо, което доведе и до допълнителни проблеми за нея. Още в първия гейм Хуван допусна пробив, а впоследствие и още един, с което се стигна до решаващ сет.



В последната част на мача и двете играеха стабилно, ала Уилямс успя да пробие още в началото. Въпреки че съумяда върне пробива, Каха допусна рибрейк, с което впоследствие предаде и мача. И въпреки че допуснати брейк за Серина бе на нула, тя все пак си служеше умело с началния удар в хода на срещата.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1146836606273277953?s=19

Иначе женското издание на Уимбълдън ще има нова шампионка, след като Анджелик Кербер бе надиграна във втория кръг от Лорън Дейвис. Американката стигна до успеха след обрат от 2:6 6:2 6:1, а със сигурност това е най-голямата изненада до момента в женския турнир.

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Уилямс записа обрат; Ще има нова шампионка В

Коментари





Следвайте ни в Facebook