Уимбълдън; Супершоуто Синер - Шелтън; Алкарас срещу топ 20 играч (програма)

от в 00:14 на 07.07.2024
Елеонора Александрова

Вчера станаха ясни последните имена, които се класираха за 1/8 финалите на Уимбълдън, а от днес започва втората седмица на надпреварата. Освен Григор Димитров, който ще се изправи в епичен дуел срещу Даниил Медведев, ни предстоят и други интересни двубои.

Още в този етап на турнира ще станем свидетели на сблъсък между двама от най-големите млади таланти на ATP тура, а именно между световния номер 1, Яник Синер, и американецът Бен Шелтън. Макар и разликата им в позициите в световната ранглиста да е 13 места, срещите между тях винаги са били интригуващи, като е любопитно да се спомене, че предишните им три мача се състояха в рамките на едва 5 месеца, като Синер води с 2:1 победи.

Името на Карлос Алкарас също фигурира в програмата за днес. Световният номер 3 ще се изправи срещу първата ракета на Франция, Уго Юмбер, който от своя страна също прави забележителен прогрес през този сезон и в момента е 16-ти в световната ранглиста. Досега двамата тенисисти не са се изправяли никога помежду им.

Други топ играчи, които ще вземат участие днес са Коко Гоф и Жасмине Паолини, а Ема Радукану ще се опита да зарадва местната публика на Централния корт.

Програмата за Ден 7 на Уимбълдън:

Centre Court (начало: 15:30)

1. Карлос Алкарас - Уго Юмбер 

2. Лулу Сън - Ема Радукану 

3. Ема Наваро - Коко Гоф 

Court 1 (начало: 15:00)

1. Жасмин Паолини - Мадисън Кийс 

2. Яник Синер - Бен Шелтън 

3. Григор Димитров - Даниил Медведев 

Court 2 (начало: 13:00)

1. Паула Бадоса - Дона Векич 

2. Томи Пол - Роберто Баутиста-Агут 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Уимбълдън; Супершоуто Синер - Шелтън; Алкарас срещу топ 20 играч (програма) Елеонора Александрова
Теми:  
atp | next gen atp finals | карлос алкарас | програма | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook