Уникална история: Джокович сбъдна мечтата на най-големия си фен (видео)

от в 20:21 на 04.10.2019
Калоян Пламенов

Новак Джокович показа, че може да сбъдва мечти. Той се срещна с японския си фен Йори Йошиди, който е живял заради него в Панчето.

Това стана преди мача между Джокера и французина Люка Пуй днес, а преди срещата двамата дори са потренирали заедно. 

Сърбинът показа какво е да си голям човек и не пренебрегна запалянкото, а след това дори разказа неговата история в социалните мрежи и остана силно впечатлен.

"Този човек ме развълнува напълно. Вдъхновен от моя сезон през 2011 година той е попитал баща си дали може да отиде да живее в Сърбия. Баща му го е помолил да покаже страст, а той не е спирал да го прави. Живял е в Панчево цели четири години, играл е тенис там и е учил сръбски. Надявал се е да ме срещне, Е, това не се е случило по време на престоя му в Сърбия, но се случва тук, в Япония", написа Джокера във Facebook.

"Мой приятел ми показа негов запис и той ме помоли да потренираме поне веднъж. Той говори сръбски. Поканих го да гледа мача ми и да поиграем. Срещал съм много и различни хора по света, но не помня да съм срещал такъв фен. Това направи деня ми много красиви ме накара да изживея нещо уникално".

"Много се забавлявахме. Йори говори добре сръбски и има страхотно чувство за хумор. Този пример ми напомня, че всеки ден трябва да бъда благодарен, че имам възможността да оказвам подобно влияние върху живота на различни хора", каза още той. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Уникална история: Джокович сбъдна мечтата на най-големия си фен (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook