Успехи и на бизнес фронта: Григор стана официален посланик на швейцарски бранд часовници

от в 07:58 на 27.05.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров вече е официален посланик на швейцарския бранд за часовници Bianchet. Наскоро най-добрият български тенисист призна, че от няколко години е инвеститор в компанията и носи единствено часовници, които са изработени от нея.

"За нас е чест да приветстваме Григор Димитров като глобален посланик на Bianchet. Неговата страст към изработката на часовници, чувството му за класа и елегантност, както и непрекъснатото му преследване на съвършенство, го превърнаха в естествен избор за нашата марка" - коментират основателите на бранда.

"Това, което ме накара да се присъединя към Bianchet в качеството си на партньор и посланик на компанията, бе неподражаемата красота на техните часовници, в които е обърнато внимание на всеки детайл, както и превъзходната изработка. Всеки техен часовник е произведение на изкуството и съм развълнуван да бъда част от това" - признава най-добрият български тенисист.

Припомняме ви, че наскоро Григор преживя неприятен инцидент с личния си часовник, ставайки жертва на обир. Тогава крадиците съумяха да отмъкнат неговия Bianchet 1.618 Carbon Red, чиято стойност е около 70 хиляди долара. Впоследствие неговите партньори обещаха да изработят нов специален модел за първата ни ракета, като в момента той използва частично изработения от титан - Tourbillon B1.618.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Успехи и на бизнес фронта: Григор стана официален посланик на швейцарски бранд часовници Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook