Ужасяващо: Наоми Осака попадна в центъра на престрелка

от в 09:40 на 29.05.2022
Калоян Соколов

Злоупотребата с използването на оръжия е един от сериозните проблеми на САЩ, като надали ще сбъркаме, ако кажем, че човек може да си изкара разрешително за използвана на пушка по-лесно, отколкото на всяко едно друго място по света. Оръжейната индустрия в страната контролира почти целия пазар и притежава сериозна власт, а това води до истински безумия, като например издаването на серия детски автомати и още много други. Въпросното вменяване за нужда от подобна агресия пък категорично е причината, поради която говорим за държавата с най-много случаи на масови престрелки - цели 20 хиляди за изминалата година и общо 4 милиона продадени огнестрелни оръжия.

Оказва се, че през вчерашния ден отново американски гражданин е бил причината за подобен рецидив, ако съдим по разказа на бившата номер едно в тениса Наоми Осака. Японката е посетила зала "Barclays Center", която се намира в Бруклин, за да се наслади на боксовото шоу между Джервонта Дейвис и Роналдо Ромеро а ето какво точно гласи поста на четирикратната шампионка от Шлема:

"Бях в "Barclays Center", като изведнъж дочух крясъци и видях тичащи хора. Впоследствие ни изкрещяха, че сред нас има активен стрелец и трябваше всички да се сгушим в една стая, залоствайки вратите. Усещах се все едно съм вкаменена. Надявам се всички потърпевши да са в безопасност. Щом пиша всичко това, то самата аз съм наред" - завърши Осака.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ужасяващо: Наоми Осака попадна в центъра на престрелка Калоян Соколов
Теми:  
wta | любопитно | наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook