Ужасни сцени: Джокович се строполи на земята след като беше ударен с бутилка от фен (видео)

от в 00:00 на 11.05.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович постигна убедителна победа срещу Корентен Муте с 6:3 6:1, която го класира за третия кръг на надпреварата в Рим и изглеждаше, че сърбинът ще напусне корта в добро настроение, но най-неприятното за него предстоеше. Световният номер едно беше ударен от фен с алуминиево шише по главата, докато подписваше автографи, а въпросният човек просто хвърли бутилката си по посока на Джокович, като все още не е ясно дали охраната на корта е установила кой е извършителят и умишлени ли са били неговите действия, както може да се допусне с оглед на силата, с която беше запратен предмета към главата на сърбина.

Самият Джокович веднага се строполи на земята след удара и не спираше да се държи за тила, като веднага е бил откаран в медицинския център на турнира. Оказва се, че ударът е разкървавил главата на 6-кратния шампион и той е получил пристъп на гадене, но вече е взел необходимите медикаменти и е потеглил към хотела в напълно оптимално здравословно състояние.

Напълно резонно, то пресконференцията на топ поставения е била отменена и в следващите минути се очаква да бъде внесена повече яснота около инцидента.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Ужасни сцени: Джокович се строполи на земята след като беше ударен с бутилка от фен (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | рим

Коментари





Следвайте ни в Facebook