В битка на шампиони: Григор излиза срещу Зверев във вечерната сесия на Мастърса в Синсинати

от в 10:41 на 14.08.2023
Калоян Соколов

 Жребият за Мастърса в Синсинати не беше особено благосклонен към Григор Димитров, защото го противопостави на Александър Зверев. Така публиката още на старта ще може да се наслади на битка между двама бивши шампиони в състезанието и актуални членове на световния топ 20.

Досега Зверев се е доказал като един от най-неудобните съперници в ATP Тура на българина, надигравайки го в 4 от досегашните им 5 срещи, а победата на Григор датира от 2014-та година, когато бившият номер две е бил на едва 17-годишна възраст.

За последно двамата се срещнаха в осминафиналите на Ролан Гарос, като тогава германецът не остави особено големи шансове на родния ни представител и го надигра с 3:0 сета, но условията в Синсината са напълно различни спрямо тези в Париж и определено шансовете на Димитров за успех изглеждат далеч по-добри, имайки предвид как Синсинати категорично е една от любимите му тенис дестинации.

Двубоят между Зверев и нашият сънародник е съвсем логично поставен във вечерната сесия на централния корт и ще започне малко след 02:00 часа българско време, а вие отново ще имате възможност да го наблюдавате чрез линковете в нашия сайт.

Програма за централния корт в Синсинати (започват в 18:00 часа българско време)

1. Слоун Стивънс - Елизабета Кочиарето

2. Винъс Уилямс - Вероника Кудерметова

3. Себастиан Корда - Борна Чорич

4. Александър Зверев - Григор Димитров (не преди 02:00 часа)

5. Каролине Вожняцки - Елина Свитолина (не преди 03:30 часа)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
В битка на шампиони: Григор излиза срещу Зверев във вечерната сесия на Мастърса в Синсинати Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | бгтенис | григор димитров | програма | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook