В битка за 1/8-финал на US Open: Григор излиза срещу 2-кратен ATP шампион (програма)

от в 07:43 на 30.08.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров ще излезе тази нощ в опит да се класира за четвърти път за 1/8-финалите на US Open в своята кариера. Българинът за пръв път ще излезе в двубой срещу нидерландеца Талон Грийхспор, който никога не е преминавал фазата в третия кръг на "мейджър" състезание.

Световният номер 40 обаче е един от най-опасните непоставени играчи в турнира и често е показал, че може да е равностоен с най-добрите, като през последните 12 месеца надигр Тейлър Фриц и Хуберт Хуркач, а на Ролан Гарос водеше с 2 пробива в петия сет срещу Александър Зверев, но допусна обрат.

Срещата между Димитров и Грийхспор е под номер номер три в програма на корт 17 и е обявена с начален час от не преди 22:15 часа българско време, но е по-вероятно да стартира с около час по-късно. Припомняме ви, че Григор надви категорично Ринки Хиджиката на същия корт във втория кръг на турнира, а сега можем единствено да се надяваме на същата развръзка, като вие ще може да проследите двубоя в реално време, възползвайки се от линковете на нашия сайт.

Програмата за четвъртък на корт номер 17 (стартира не преди 18:00 часа)

1. Робин Монтгомъри / Клерви Нгунуе - Беатриз Хадад Мая / Лаура Зигемунд

2. Дона Векич - Пейтън Стърнс (не преди 21:00)

3. Григор Димитров - Талон Грийкспор (не преди 22:15 часа)

 

 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
В битка за 1/8-финал на US Open: Григор излиза срещу 2-кратен ATP шампион (програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | us open 2024 | бгтенис | григор димитров | програма | талон грийкспор

Коментари





Следвайте ни в Facebook