В компанията на модел и на бивш №2: Григор посети благотворително събитие в Ню Йорк

от в 13:21 на 28.08.2022
Мирела Николова

В навечерието на последния за годината турнир от Големия шлем - US Open, вече всички представители на елита на световния мъжки тенис се намират в Ню Йорк и се готвят усилено за предстоящата надпревара. Изключение не прави и най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който вече стартира подготовката за откриващия си мач във вторник, когато ще се изправи срещу световния №115 Стив Джонсън.

През вчерашния ден пък българинът посети благотворителното събитие, организирано от един от най-известните брандове минерална вода Evian и екологичната организация Rothy's. Те представиха своя нов съвместен проект, според който в хода на Откритото първенство на САЩ пластмасовите бутилки на Evian ще бъдат рециклирани от Rothy's, а впоследствие рециклираните материали ще бъдат използвани за направата на тенис маратонки и аксесоари.

По време на събитието нашият сънародник бе забелязан в компанията на супермодела Емили Райтаковски и бившия №2 в световната ранглиста Томи Хаас. Сред останалите гости на събитието пък бяха миналогодишната шампионка от US Open Ема Радукану, Намои Осака и Каспър Рууд.

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
В компанията на модел и на бивш №2: Григор посети благотворително събитие в Ню Йорк Мирела Николова
Теми:  
atp | us open | us open 2022 | григор димитров | любопитно | томи хаас

Коментари





Следвайте ни в Facebook