В навечерието на Мастърса в Маями: Григор на парти с 2 български тенисистки близначки

от в 21:25 на 23.03.2023
Мирела Николова

Началото на надпреварата от сериите "Мастърс 1000" в Маями вече бе поставено и по-рано днес най-добрият ни тенисист Григор Димитров научи името на първия си съперник във Флорида, а това ще бъде именно световният №103 Ян-Ленард Щруф, успял да наложи волята си над Фабио Фонини в откриващия кръг.

Нашият сънародник, който ще открие кампанията си в петъчния ден, демонстрира отлично настроение преди старта на турнира и взе участие в събитие, организирано от Lacoste, заедно с две други родни тенисистки в лицето на близначките Елеонор и Вержини Чакърови.

Двете момичета се установяват в САЩ преди 9 години, за да учат и да се състезават в едни от най-реномираните университети в страната. От 5 години те живеят в Маями, където не спират да жънат успехи на местно ниво и така биват забелязани от редица утвърдили се на световния пазар брандове като Lacoste и Babolat. Макар все още да не са направили своя пробив сред първите 1000 на света, то 28-годишните близначки могат да се похвалят с участие в множество рекламни кампании и светски събития на световноизвестни марки, едно от които е именно Club Lacoste Party, предшестващо Мастърс турнира в Маями.

На партито присъстваше Даниил Медведев, на когото Lacoste е един от основните спонсори, а сред останалите гости бе и нашият Григор Димитров, в чиято компания бяха забелязани двете сестри Чакърови.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В навечерието на Мастърса в Маями: Григор на парти с 2 български тенисистки близначки Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | вержини чакърова | григор димитров | даниил медведев | елеонор чакърова | любопитно | маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook