В ритъма на танца: Монфис отбеляза специалната си победа в свой собствен и неподражаем стил

от в 12:13 на 28.05.2024
Калоян Соколов

Вчера публиката в Париж се наслади на поредното шоу с марката "Гаел Монфис". 37-годишният ветеран показа за пореден път, че годините са просто една цифра за него и записа престижен успех на старта на Ролан Гарос, надигравайки бившия шампион в Рио Де Жанейро - Тиаго Сейбот Вилд.

"Ла Монф" категорично не играеше просто, за да спечели този мач, а най-вече, за да забавлява зрителите на трибуните, което доведе до някои ненужни грешки, но най-вече до поредната незабравима парижка нощ с участието на ветерана, който завърши мачбола си след смач изпълнен с отскок и така официално се превърна във френския тенисист с най-много победи в историята на Големия шлем - 122.

Подобен специален повод пък несъмнено заслужаваше още по-специален начин за отбелязване, а Гаел ни го предостави, като за пореден път ни демонстрира, че спокойно би могъл да бъде брейк танцьор, ако тенис кариерата му не се беше развила по желания начин и така публиката получи още един неочакван подарък, движейки се в ритъма на танца заедно със своя любимец.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В ритъма на танца: Монфис отбеляза специалната си победа в свой собствен и неподражаем стил Калоян Соколов
Теми:  
atp | гаел монфис | любопитно | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook