В стил "Джеймс Бонд": Григор напусна парти в Монако със суперавтомобил и френска красавица

от в 20:18 на 15.04.2024
Калоян Соколов

Класа, стил и елегантност - това са епитети, които отиват на Григор Димитров, както на корта, така и извън него. Българинът събра погледите на парти в Монте Карло, като напусна по възможно най-зрелищния начин и сякаш влезе в обувките на самия Джеймс Бонд. Световният номер 10 беше облечен с черен смокинг и събра погледите, напускайки погледите със суперавтомобил и изключително красива дама до себе си на предната седалката.

Става въпрос за тенисистката Ализе Лим, която е близка приятелка с Григор Димитров от около 15 години насам, когато двамата тренират по едно и също време в академията "Муратоглу". Френската красавица бе заснета как спринтира към златиста спортна кола Ламборгини Авентадор, в която я чакаше първата ни ракета и двамата потеглиха в неизвестна посока.

33-годишната Лим винаги е била считана за една от най-привлекателните жени в WTA Тура и самият Патрик Мратоглу беше изказал мнение, че тя е далеч по-сексапилна от Мария Шарапова. Кариерата на Ализе обаче не се развива чак толкова бляскаво в професионалния тенис, като тя достига до номер 153 и през последните четири години е изиграла едва шест мача, а това я оставя без класиране в световната ранглиста.

Главното занимание на Лим към момента е анализаторска работа в екипа на Евроспорт, а тя се справя повече от прекрасно в тази си роля и е неизменна част от прякото предаване на телевизионни гигант. Любопитното е, че Григор е давал редица интервюта на своята добра приятелка, която може вече и да е нещо повече за него, защото стана ясно, че наскоро се е разделила с баскетболната звезда Тони Паркър, а в миналото тя е излизала още с колегата си Жереми Шарди и олимпийския шампион в плуването - Флоран Маноду.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В стил "Джеймс Бонд": Григор напусна парти в Монако със суперавтомобил и френска красавица Калоян Соколов
Теми:  
atp | григор димитров | любопитно | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook