Вангелова с победа на турнира на Типсаревич

от в 15:14 на 09.07.2020
Димитър Беловски

Ани Вангелова записа победа на демонстративния турнир на Янко Типсаревич. Българката днес игра много добре и заслужено победи Бояна Маринкович от Сърбия след 6:3, 6:1.

Двубоят започна с пет поредни пробива, а Вангелова успя да се откъсне като затвърди за 4:2. Българката проби още веднъж за 5:2, но след това Маринкович успя да намали до 5:3. В много дълъг девети гейм българката успя да пробие при четвъртата си възможност, с което спечели първия сет с 6:3.

Вторият сет протече изцяло под контрола на Вангелова. Тя проби два пъти и поведе с 4:0. Маринкович върна един от пробивите за 4:1, но за повече нямаше сили и след като Вангелова проби отново затвори частта при втората си възможност след 6:1 гейма.

Вчера Вангелова загуби мача си срещу Олга Даниловч (Сърбия) с 1:6, 1:6. Виктория Томова вчера постигна служебна победа, след като сръбкинята Наталия Костич се отказа от срещата.

Днес на корта ще излязат и Виктория Томова, и Изабелла Шиникова. Томова ще се изправи срещу Катаржина Питер от Полша, а Шиникова ще срещне Данилович.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вангелова с победа на турнира на Типсаревич Димитър Беловски
Теми:  
ани вангелова | виктория томова | изабелла шиникова

Коментари





Следвайте ни в Facebook