Вашек Поспишил след ситуацията в Маями: Искам искрено да се извиня

от в 09:42 на 25.03.2021
Диана Андреева

Вашек Поспишил създаде сериозно напрежение във вчерашния си мач с Макензи Макдоналд. Канадецът сподели, че Андреа Гауденци - лидерът на ATP, му е "крещял в продължение на час и половина", а по информация на opencort.ca, Поспишил дори се е разплакал по време на срещата, след като е бил наречен "необразован" и "арогантен". Причината за разногласията между Гауденци и Поспишил е създадената от световния номер 67 и Новак Джокович организация PTAP - организация, основана поради разочарование от начина, по който ATP представлява тенисистите и желанието за промяна.

Във вчерашния си мач Вашек бе предупредени от съдията на стола няколко пъти, а гневните му избухвания и мятането на ракетата със сигурност не бе уважетелно поведение на корта, особено към неговия опонент Макензи Макдоналд, който няма нищо общо със случващото се. Точно заради това Поспишил се извини на всички свои фенове и последователи в Twitter, където написа:

"Искам искрено да се извиня за поведението си на корта в Маями по-рано днес. Не уважавах играта, която обичам, и за това наистина съжалявам. Почувствах се дълбоко обезпокоен по време на срещата между играчите и ръководители на АТР снощи и подцених проблемите, които тези емоции ми навлякоха, докато днес не стъпих на корта. Отново съжалявам за поведението си в съда и езика, който използвах.", завърши Вашек.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вашек Поспишил след ситуацията в Маями: Искам искрено да се извиня Диана Андреева
Теми:  
Васек Поспишил | макензи макдоналд | маями | поспишил | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook