Вавринка с разочароваща загуба от Джумхур в Женева

от в 02:04 на 23.05.2019
В
Стан Вавринка днес имаше аванс от един сет, както и преднина от пробив в третия, но в крайна сметка представителят на домакините допусна разочароваща загуба във втория кръг в Женева от Дамир Джумхур. Босненецът надделя след 3:6 6:3 6:4 за един час и 56 минути игра.

В първия сет Вавринка диктуваше играта и често пъти ,,лекуваше” съперника си с уинури от всякакви позиции на корта, които оставяха босненския тенисист безмълвен. Стан проби за 4:2, като това му бе съвсем достатъчно, за да поведе със сет.

https://twitter.com/doublefault28/status/1131240808684957698?s=20

Във втория подаванията на швейцареца започнаха да представляват все по-голям проблем за него. Същевременно Вавринка започваше да допуска фрапиращи грешки, като ударите му често излизаха с метри в аут. Двамата си размениха по един пробив в началото на сета, като скоро Джумхур отново взе гейм на ретур, за да поведе с 5:3. Тогава босненецът спаси и точка за рибрейк след бляскав бекхенд уинър по правата, преди в крайна сметка да се стигне до изравняване на частите.

В третата Вавринка поведе с ранен брейк, а скоро и с 3:0, след като отрази две точки за рибрейк. Изглеждаше, че бившият номер три държи вече всичко под контрол, но тогава изведнъж неточностите в представянето му се завърнаха с пълна сила и той загуби шест от последните седем гейма в срещата, а по този начин изненадата бе факт, след като вторият поставен напусна домашната си надпревара.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вавринка с разочароваща загуба от Джумхур в Женева В

Коментари





Следвайте ни в Facebook