"Възраждането на Григор Димитров": Tennis TV посвети специално видео на българина за празника

от в 15:51 на 16.05.2024
Калоян Соколов

 Григор Димитров днес празнува своя 33-ти рожден ден и нямаше как да бъде забравен от официалните медийни канали на ATP, които изказаха своите най-добри пожелания към една от големите звезди на мъжкия тенис прз последното повече от десетилетие. От Tennis TV дори посветиха видео на първата ни ракета, което е озаглавено "The Resurgence of Grigor Dimitrov" (Възраждането на Григор Димитров).

Въпросният клип ни връща в края на миналия сезон, когато постепенно родният ни представител започна да вдига нивото, а първите кадри са от мача му с Холгер Руне в Пекин, който маркира първата топ 5 победа на българина от 2021-ва година насам. Впоследствие видеото ни припомня за похода на бившия  номер 3 до 1/2-финала в Шанхай и достигането му до до финала на Мастърса в Париж, като можем да се насладим на успехите на Григор над тенисисти от ранга на Карлос Алакрас, Даниил Медведев, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас.

Кулминацията пък е свързана със завоюването на титлата в Бризбейн от началото на настоящата година, която се явяваше първа за Димитров от 2017-та година насам, а накрая завършваме с похода към спора за трофея в Маями, където фокусът е върху постигнатите успехи над Алкарас и Зверев, с чиято помощ нашият сънародник намери обратно място сред световния топ 10.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Възраждането на Григор Димитров": Tennis TV посвети специално видео на българина за празника Калоян Соколов
Теми:  
atp | Highlights | бгтенис | видео | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook