"Веднъж нарочно пропуснах тренировка": Григор отговаря на любопитни въпроси от Tennis TV (видео)

от в 12:31 на 11.08.2023
Мирела Николова

Григор Димитров има репутацията на един от най-трудолюбивите и отдадени на професията си тенисисти, но дори той признава, че се е случвало нарочно да пропусне тренировка. Това сподели самият той в последното видео, публикувано от Tennis TV, в което най-добрият ни състезател и някои от колегите му взеха участие в предизвикателството "Съм/Не съм" и трябваше да отговорят на серия от любопитни въпроси.

Първият от тях беше дали някога са чупили ракета, при което хасковлията се засмя и заяви, че едва ли има някой, който да е по-зле от него в това отношение и го прави както на тренировки, така и в официални двубои. Освен това родният ни представител призна, че е имало случай, в който си е измислял оправдание, за да пропусне тренировка, но това се е случвало само веднъж, и то преди много време. 

Българинът сподели също така, че е използвал чужд профил за платената филмова платформа Netflix и дори продължава да го прави до ден днешен. Сред останалите въпроси към играчите бе и дали е имало случай, в който да не са се къпали в продължение на 3 дни, но Димитров бе категоричен, че подобно нещо няма как да бъде факт, тъй като си взима душ по 5 пъти на ден.

В предизвикателството се включиха още Гаел Монфис, Тейлър Фриц, Франсис Тиафо, Хуберт Хуркач и Себастиан Корда, а техните отговори можете да чуете в следното видео:

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ATP Tour (@atptour)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Веднъж нарочно пропуснах тренировка": Григор отговаря на любопитни въпроси от Tennis TV (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | Tennis TV | бгтенис | григор димитров | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook