Вердаско изненада Басилашвили с обрат; Чунг надви Раонич

от в 20:14 на 22.10.2019
В


Намиращият се в доста лоша серия от три загуби и силно неубедителна игра - Фернандо Вердаско, записа един от най-престижните си успехи в последно време, надделявайки над №13 в света Николоз Басилашвили във Виена. Испанецът стори това след обрат от 4:6 6:2 6:1 в двубой продължил малко над 1 час и 30 мунути.



Победата на Фернандо се дължеше освен на многото грешки от ракетата на Басилашвили, то и на борбеността и агресията на Нандо. Испанецът сериозно страдаше през първата част на начален удар, ала имено тази промяна във последвалите два сета додоха увереността и спокойствието в играта му, които и му донесоха тази желана победа. Испанецът дори загуби едва девет точки след края на първата част на свое подаване, докато Басилашвили, който беше изпуснал едва една такава на първи начален удар в първия сет, впоследствие започна от своя страна да страда, и рядко можеше да намери позитиви, когато подаваше.



В друга среща от деня, Милош Раонич, който пропусна целия сезон в Китай, за да се готви за заключителната фаза на сезона в Европа допусна двусетова загуба от Хьонг Чунг. 140-тият в света завръщащият се от контузиите, които претърпя, юнокореец, показа много устойчивост и дочаквайки своите моменти след 6:4 7:5 записа победа над мощния си опонент от Канада.

https://twitter.com/TennisTV/status/1186672273845096451?s=19

Милош все пак имаше своите шансвое по време на срещата, когато в първия сет можеше да върне брейка си пасив при 5:4, а през втория сет дори имаше сетбол, ала Чунг показа характера си и успявайки да запзи спокойствие успя да затвори срещата в своя полза.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вердаско изненада Басилашвили с обрат; Чунг надви Раонич В

Коментари





Следвайте ни в Facebook