Вердаско на пресконференцията: "Радвам се че намерих начин да надделея в третия сет"

от в 17:17 на 07.02.2019
В
След днешната си силна игра Нандо мина през конферентната зала набързо, където кратко каза няколко думи пред събралите се журналисти.

Запитан за играта си днес, Вердаско заяви, че със сигурност е доволен от представянето си и това, че е намерил как да се върне в третия сет, след като видимо е загубил ритъм в края на миналия.

В края на втория сет Вердаско изглеждаше доста ядосан и на въпроса защо, испанецът подробно обясни, че се е дразнел главно на себе си. Ударите на противника му са влизали с рамката, а и като цяло късметът му е убягвал през това време, като това го е напрегнало. Все пак той се радва, че се е справил с това, и че е успял да се събере.

Още на корта Вердаско благодари на събралата се публика за подкрепата, а изглежда освен мистър ,,София Оупън", испанецът ще е един от любимците на зрителите на турнира от сериите ATP 250 в България.

За мача му утре с Беретини, Фернандо каза, че очаква труден сблъсък и до сега няколко пъти е наблюдавал своя противник, но дори не е имал възможност да тренира с него досега.

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Вердаско на пресконференцията: "Радвам се че намерих начин да надделея в третия сет" В

Коментари

Следвайте ни в Facebook