Неприятно: Домът на олимпийска шампионка бе обран, а медалите липсват

от в 14:25 на 12.09.2021
Диана Андреева

 Елена Веснина не може да се похвали със сериозни постижения на сингъл в своята професионална кариера, но за сметка на това има редица отличия при каретата. Рускинята е носителка на общо четири трофея от Големия шлем, но тя определя за най-паметен момент в живота й спечелването на Олимпийското злато през 2016 година в Рио и на сребърен медал в Токио по-рано през лятото. 

Малко след като вдигна първата си мейджър титла, Веснина се качи на подиума в Рио след едно наистина убедително представяне, където си партнира с Екатерина Макарова и заедно се справиха със съпротивата на друг много силен отбор, а именно този на Швейцария. На тазгодишните Олимпийски игри обаче, Елена остана на крачка от златото при семесените двойки, защото тя и Аслан Карацев отстъпиха на своите сънародници Андрей Рубльов и Анастасия Павлюченкова в заключителния мач.

Днес обаче следа от медалите й няма. Преди няколко вечери в дома на рускинята и нейния съпруг нахлуват крадци, които ограбват къщата. Те взимат със себе си бижута, ценни вещи и отличията от Олимпиадите през 2016 и 2020 на Веснина. Самата състезателка разказа за ситуацията пред местен журналист, а ето какво точно сподели относно случилото се:

"Докато ние сме били на вечеря, са нахлули в дома ни. Взели са редица ценни вещи, включително и двата ми медала от Олимпийските игри. Наистина неприятна ситуация. Все пак аз и моите почитатели винаги ще помним случилото се в Рим и Токио.", завърши Веснина. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Неприятно: Домът на олимпийска шампионка бе обран, а медалите липсват Диана Андреева
Теми:  
елена веснина | олимпиада 2016 | олимпийски игри | олимпийски игри 2020

Коментари





Следвайте ни в Facebook