ВИДЕО: Григор за новата прическа и Щефи Граф, която върви в комплект с Агаси

от в 14:24 на 02.11.2018
Георги Христов

Григор Димитров приключи своя сезон в Париж. Българинът не успя да се справи с предизвикателството в лицето на Марин Чилич и отстъпи вчера в два сета. Така той вече мисли за новия сезон, а както видяхме във френската столица, през 2019 занапред ще може да разчита за съвети и на Андре Агаси, който бе край него в зала "Берси".

В Париж Гришо отговори на въпроси на свои фенове. Той бе попитан дали Щефи Граф също влиза в екипа му покрай съпруга си Андре Агаси?

"Тя също е част от него. Това е част от съвместната договорка. Абсолютно," пошегува се Димитров.

Димитров признава и, че може да прави шпагат, но не го изпълнява преди всяка тренировка. "Като по-млад съм тренирал гимнастика и това е в гените ми. Важно е да бъдеш пластичен," уточнява той.

Друга негова привърженичка е впечатлена от новата му прическа и го пита дали има начин да не е толкова секси. Относно визията си Гришо разяснява: "Исках да опитам нещо ново с моята прическа. За последно бях правил нещо подобно преди десет години. Ето защо отидох при фризьорката ми и тя ме попита: "Както обикновено ли?", а аз казах - "махай всичко!". Тя си помисли, че се шегувам и ми каза: "Няма да го направя". Тогава взех машинката сам, а тя единствено ме оформи."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
ВИДЕО: Григор за новата прическа и Щефи Граф, която върви в комплект с Агаси Георги Христов
Теми:  
андре агаси | григор димитров | париж мастърс | тенис | щефи граф

Коментари





Следвайте ни в Facebook