Видео: Какви съвети би дал сегашният Григор на себе си като малък?

от в 14:38 на 30.12.2021
Мирела Николова

Тръгнал от кортовете в родното Хасково и стигнал до най-големите тенис сцени, Григор Димитров е пример за отдаденост, упоритост и силна воля. В момента нашето момче се намира в Мелбърн, където се готви за един от подгряващите турнири преди Аустрелиън Оупън - Melbourne Summer Set, който стартира на 4 януари. Наскоро обаче хасковлията участва в кратко видео, подготвено от Tennis Channel, в което се обръща към себе си от детството, давайки му съвети от сегашната си гледна точка:

"Много неща бих искал да му кажа, но винаги се връщам към най-основните и важни неща - семейството, усилената работа, вдъхновението, това да останеш позитивен колкото можеш по-дълго. Това е наистина тежък спорт и ще има много възходи и падения, често ще срещаш трудности и изпитания, но единственият начин да ги превъзмогнеш, е да преминеш през тях. Нямаш време за губене. 

Също така най-важното нещо - никога не обвързвай резултатите на корта с живота си извън него. Трябва да намерим баланса между това какво правим и какво обичаме. Работи здраво и бъди добър с хората - всичко друго ще си дойде от само себе си", бяха думите на 30-годишния Григор към детското си аз. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tennis Channel International (@tennischanneli)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Видео: Какви съвети би дал сегашният Григор на себе си като малък? Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook