ВИДЕО: Вижте гневния разговор на Серина със съдията Карлос Рамос

от в 09:32 на 09.09.2018
Калоян Пламенов

Финалът на US Open при жените между Серина Уилямс и Наоми Осака ще се запомни не само със сензационния резултат, но и с някои изцепки на американката.


По време на втория сет при аванс от 3:1 за представителката на домакините нейният треньор Патрик Муратоглу и подсказа от трибуните, а това е забранено от организаторите на надпреварата. 

При едно от разиграванията пък тя полудя на корта и си счупи ракетата, а това бе второто и официално предупреждение и в крайна сметка логичното се случи и тя получи наказателна точка още в следващия гейм.

В крайна сметка това отприщи гнева на американката и тя имаше разговор на висок тон със съдията.

"Никога в живота ми не съм лъгла! Не мамя! Аз имам дъщеря, която уча и тя да не лъже. Трябва да ми се извиниш", обърна се американката към съдията на стола Карлос Рамос.

Малко след това стана ясно, че американката е наказана с цял гейм и в крайна сметка така резултатът стана 5:3 в полза на Осака във втория сет.

"Защо ме наказваш? Защото те нарекох крадец ли? Искам супервайзора на турнира да дойде", а след като отговорникът на надпреварата дойде американката имаше разговор и с него, но и това не даде нужния резултат да се отмени наказанието.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове



Оцени тази статия:
ВИДЕО: Вижте гневния разговор на Серина със съдията Карлос Рамос Калоян Пламенов
Теми:  
us open | открито първенство на сащ | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook