Виена: Ето кога Доминик Тийм ще излезе за вероятно последния мач в кариерата си (програма)

от в 07:37 на 22.10.2024
Калоян Соколов

Доминик Тийм ще изиграе тази вечер вероятно своя последен мач като професионален тенисист. Бившият номер три получи тежка контузия в китката през 2021-ва, след която никога повече не беше същия и не можа да отлепи никога повече по-напред от 72-рата позиция в класацията на ATP. Това беше и причината бившият шампион от US Open да вземе решението да се откаже от тениса, след като през последните два сезона рядко съумяваше да запише последователни победи дори на ниво Чаланджър, а китката продължаваше да лимитира неговата игра.

Австриецът е изиграл 5 мача от началото на май насам и е загубил всеки един от тях, но днес на старта във Виена има възможно най-удобния съперни, изправяйки се срещу Лусиано Дардери, който може да прави най-силния си сезон в кариерата и да се намира под номер 42 в световната ранглиста, но италианецът е в поредица от 7 поредни загуби и никога в кариерата си не е печелил професионал мач на закрити твърди кортове.

Срещата между Тийм и Дардери ще стартира малко след 19:00 часа българско време, а вие ще може да я проследите в реално време чрез линковете на нашия сайт.

Програма за централния корт във Виена (започват не преди 15:00 часа)

1. Алекс Де Минор - Ян-Ленард Щруф

2. Франсис Тиафо - Камерън Нори

3. Доминик Тийм - Лусиано Дардери (не преди 19:00 часа)

4. Кей Нишикори - Джак Дрейпър

 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Виена: Ето кога Доминик Тийм ще излезе за вероятно последния мач в кариерата си (програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | виена | доминик тийм | отказване | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook