Вижте уникалното ,,ръкостискане" в края на мача между Юбанкс и Рубен

от в 08:56 на 14.09.2019
В
Кристофър Юбанкс и Ноа Рубен изглежда са добри приятели. Или поне това можем да кажем след необичайното поздравяване между двамата тенисисти в края на мача им от ,,Чаланджър 80" надпреварата в Кери, САЩ. Десетият поставен и представител на домакините - Рубен, успя да се наложи над сънародника си Юбанкс в един крайно драматичен мач, като в крайна сметка по-нискоранкираният от двамата надделя след 6:4 6:7(3) 7:6(5) в двубой, продължил два часа и 22 минути.

В този момент Юбанкс бе видимо разочарован, а фактът, че загуби от близък приятел, видимо позволи на Кристофър да бъде значително ,,по-освободен" при ръкостискането. Вижте какво точно направи Юбанкс след края на двубоя, като някои окачествиха случилото се като ,,най-доброто ръкостискане"!

https://twitter.com/CCSMOOTH13/status/1172686703087247361?s=20

Закачките между двамата продължиха и след напускането им на корта, като Рубен заяви в социалните мрежи, че продължава да играе заради спортсменството и приятелството в тениса, а Юбанкс отново подходи шеговито към ситуацията, отговаряйки на сънародника си: ,,Аз истински те мразя в момента.”

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вижте уникалното ,,ръкостискане" в края на мача между Юбанкс и Рубен В

Коментари





Следвайте ни в Facebook