Винаги готов да се притече в нужда: Джокович помогна на възрастна жена в парка (видео)

от в 13:00 на 31.10.2022
Мирела Николова

Новак Джокович никога не е оставал безразличен към трудностите на останалите, което се потвърждава както от изказванията на мнозина негови колеги, които го определят като човек, който ще направи всичко възможно, за да помогне на някого в нужда, така и от различни негови действия през годините, които са станали публично достояние. Макар мнозина да обвиняват сърбина, че прави всичко това единствено пред камерите и в опит да се хареса на обществото, то видео, заснето през вчерашния ден в парка в Париж, доказва точно обратното.

От няколко дни 21-кратният шампион от Шлема се намира в Париж, където се подготвя за тазседмичната Мастърс надпревара там, която ще бъде и неговата предпоследна спирка през сезона. Вчера шесткратният носител на трофея в зала "Берси" провежда загрявка в парка, когато забелязва, че наблизо една възрастна жена изпитва затруднения с пренасянето на куфара си. Ноле не се поколебава и веднага изоставя заниманието си, за да отиде при дамата и да ѝ окаже необходимата помощ, пренасяйки бързо багажа ѝ. 

Първоначално, видеото бе разпространено от случаен минувач, станал свидетел на благородната постъпка на белградчанина, след което фитнес треньорът на Джокович - Марко Паничи, също публикува клип, под който написа следното: "По време на загрявката в парка изведнъж той ме остави с ластика в ръка и избяга, за да помогне на една жена с багажа ѝ и да я придружи до близката станция. Просто Ноле!".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Винаги готов да се притече в нужда: Джокович помогна на възрастна жена в парка (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | париж-берси 2022

Коментари





Следвайте ни в Facebook