"Винаги знае какво да ми каже": Серина подкрепи Григор в Маями и се държа като истински фен

от в 11:23 на 30.03.2024
Калоян Соколов

Серина Уилямс години наред е сред най-близките приятели на Григор Димитров, като двамата често са били забелязвани в обща компания на различни светски събития, шегували са се един с друг в социалните мрежи и са тренирали заедно на тенис корта. Именно заради това, то далеч не е изненада, че 23-кратната "мейджър" шампионка реши да подкрепи на живо българина по време на неговата 1/2-финална битка от Мастърса в Маями срещу Александър Зверев и изглежда му донесе късмет, защото бившият номер три се поздрави с дебютно класиране във финала на състезанието.

Самата бивша номер едно живее във Флорида и на практика Маями е като втори дом за нея, имайки предвид, че там е завоювала рекордните 8 титли в историята на турнира. Видимо пък Серина се вълнуваше изключително много за Григор и не спираше да го подкрепя бурно от трибуните нито за миг, а първата ни ракета отиде да се види с нея след мача и камерите уловиха прегръдката между двамата.

"Тя ме предупреди, че днес ще дойде да гледа. Наистина е много специално да имаш подобна подкрепа в лагера си. Ние си говорим почти всекидневно и е толкова хубаво, че запазихме приятелството си в продължениа на толкова дълги години. Истината е, че се видяхме за малко преди мача и тя ми каза, че не иска да ми разсейва, но все пак ми сподели едно изречение. Винаги е знаела каво точно да ми каже и далеч не ме разсея, а всъщност ми помогна.

Уилямс дори засне мачбола на първата ни ракета с телефона си, държейки се като истински негов фен и издаде радостен вик, когато Зверев изпрати форхенда си в аут, така че е много вероятно да видим Серина отново да застане в бокса на Григор по време на финала му с Яник Синер.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Винаги знае какво да ми каже": Серина подкрепи Григор в Маями и се държа като истински фен Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | видео | григор димитров | любопитно | маями | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook