Винъс срещу Азаренка в първи кръг в Лексингтън, победителката пред мач със Серина (жребий)

от в 04:58 на 09.08.2020
Петър Колев
Беше изтеглен жребият на турнира на хард корт от категория WTA International в Лексингтън, щата Кентъки, САЩ (Top Seed Open), който ще се проведе през идната седмица и ще представи своето първо издание. Той отреди в първи кръг една срещу друга да се изправят бившите шампионки от Големия шлем Винъс Уилямс и Виктория Азаренка. Още по-интересен е фактът, че в следващия кръг победителката от този мач може да срещне поставената под №1 Серина Уилямс, която има за съперничка Бернанда Пера.

Изображение

В същата четвъртина на схемата се намира и поставената под №7 Слоун Стивънс, която започва срещу квалификантка. Другият възможен 1/4-финал в същата половина на схемата е между №4 в схемата Аманда Анисимова и №5 Юлия Путинцева, която ще има за съперничка в първи кръг австралийката Айла Томлянович.

Водачка на долната половина на схемата е поставената под №2 Арина Сабаленка, която може да срещне "детето-чудо" Кори Гоф още във втори кръг. Евентуална нейна съперничка на 1/4-финалите е №8 Онс Жабер, която ще открие участието си в надпреварата срещу участващата с "дива карта" Катрин Макнали. Жребият се допълва и от последната евентуална четвъртфинална двойка  - тази между поставените под №3 Йохана Конта и №6 Магда Линет.

Ето и пълния жребий за турнира:

Азаренка - Уилямс

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Винъс срещу Азаренка в първи кръг в Лексингтън, победителката пред мач със Серина (жребий) Петър Колев

Коментари





Следвайте ни в Facebook