Винъс Уилямс не скри възхитата си спрямо Григор: Моля те, научи ме на това движение

от в 14:53 на 04.11.2022
Калоян Соколов

 Григор Димитров от дълго време насам е в близки приятелски отношения със сестрите Уилямс, като неведнъж е споделял как те са огромно вдъхновение за него и мечтае да излезе с някоя от тях в мач на смесени двойки. Първата ни ракета и двете легенди нерядко през годините са споделяли мигове на корта и извън него, а Серина и Винъс дори специално посетиха една от срещите на българина от турнира в Делрей Бийч, след което хасковлията върна жеста и на US Open седеше заедно с дъщерята на 23-кратната шампионка от Шлема, която прекрати кариерата си именно на своята домашна надпревара от Големия шлем.

Изглежда пък Винъс продължава да следи изкъсо изявите на Димитров в ATP Тура, защото само преди няколко дни публикува видео в социалните мрежи от полуфиналния двубой на състезанието във Виена между нашия сънародник и Даниил Медведев. Въпросният клип съдържа невероятното деми воле, което родният ни представител изигра в края на първия сет, когато загуби равновесие и падна на корта, но все пак съумя да спечели точката с това си отиграване.

Самата бивша номер едно явно е останала изключително впечтлена от въпросния удар на Гришо и учтиво го моли да я научи на същото нещо.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Винъс Уилямс не скри възхитата си спрямо Григор: Моля те, научи ме на това движение Калоян Соколов
Теми:  
atp | винъс уилямс | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook