Виртуален тенис - забавление без спирка

от в 16:10 на 25.07.2021
Tennis.bg

Възможно е да чувате за виртуалните спортове за първи път, като подозираме, че самото заглавие ще ви се стори малко по-фантастично, но не се притеснявайте, това е просто още една добра идея на букмейкърите, за да спечелят вниманието на клиентите, както и да предложат една добра алтернатива на добре познатите дисциплини.

Достатъчно е да разгледаме това обстойно Уинбет ревю и да открием сериозно разнообразие на този вид дисциплини. Не ги бъркайте с електронните спортове, защото там зад всеки играч стои реален човек, докато при виртуалните спортове всичко остава в ръцете на компютър. Бихте се зачудили защо точно такова предложение е необходимо, след като в момента се радваме на доста активност от страна на реалната спортна дисциплина. Точно това ще разгледаме в следващите редове.

На първо място нека започнем с някои основни позитиви. Често се налага да чакаме до следващата по-важна среща и обикновено имаме свободно време, което се инвестира в четенето на прогнози, анализи и очаквания от играчите. Това обаче не означава, че не можем да насочим вниманието си към виртуалните спортове, които са налични 24 часа в денонощието. Разбира се, един компютър няма как да се измори, за да прави подобни спортни симулации и винаги можем да задоволим тенис тръпката именно там. Лицензирането на реални имена е все още скъпо удоволствие, но бързо ще се досетим за звездите, които се копират, макар и с малко променени имена. Не е трудно да познаем кой стои зад името Диметров от България, следователно с едно приятелско намигване няма да е трудно да се пренесем в една красива и по-реална обстановка.

По-важното е, че макар и да говорим за компютърна симулация, тук всички детайли са уловени и ще забележим, че някои играчи са по-добри на една настилка, спрямо друга, някои се влияят от формата и примерно след няколко успешни турнира започват да се изморяват и не са на същата висота, тоест дигиталните атлети улавят пълния реализъм на реалния тенис. При това можем да го гледаме напълно безплатно, без дори да правим прогнози. От друга страна, точно пък прогнозите са добра опция, защото получаваме пазари за краен победител и точен резултат.

Макар и да сме свикнали срещите да продължават около час, а понякога и повече, при виртуалните дербита времето е съкратено в рамките на няколко минути. Следователно един кръг или един цял турнир може да се изиграе за около час. Най-важното е, че срещите протичат абсолютно хомогенно. За целта се използва така нареченият генератор на случайни числа, който играе ролята на добре познатия зар. Самите атлети и синонимите, които взимат, получават определен коефициент, който ни показва и кои са по-силните играчи – това е началната точка и статистиката с представянето, както и позицията в класирането, могат да ни ориентира по-лесно. Докато ние гледаме мача, генераторът пуска серия от случайни числа.

Да си представим, че всеки играч – силен и слаб – имат точкови интервали. По-силният играч взима числата от 1 до 12, докато по-слабият получава от 13 до 20. Генераторът трябва да пуска числа от 1 до 20, като всяко едно е точка в актива на конкретния играч. Победител е този, който първи направи 100 точки. Макар и цялото събитие да се случва в рамките на минути, генераторът е готов в рамките на секунди. Именно тази програма може да се похвали с изключителна случайност, а впрегната в електронните спортове, спокойно може да се смята за един от най-добрите доставчици на изненади, както се случва често и в реалния тенис.

След като анализаторите често признават, че един запалянко ще направи прогноза на всеки спорт, стига да е достатъчно вълнуващ, то няма причина да не открием още интересни виртуални предложения, които позволяват на аудиторията да се наслади истински на забавлението. Препоръчваме да обърнете внимание, защото тук емоцията никога не спира, а и графиката ще ви впечатли, все пак не е трудно да познаете някой от важните играчи в тази дисциплина.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Виртуален тенис - забавление без спирка Tennis.bg
Теми:  
тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook