Виртуоз в близост до мрежата: Григор остави Корда безмълвен след изумително воле (видео)

от в 19:53 на 08.02.2024
Мартин Петков

Григор Димитров се завърна победоносно в АТР Тура, след като си взе известна почивка от кортовете, и преодоля теста на Себастиан Корда на старта в Марсилия. Най-добрият български тенисист демонстрира впечатляващо равнище в хода на сблъсъка и изразено доминираше във всеки един аспект над американеца, за да сломи с крайното 6:1 7:6(5).

Осмата победа за шампиона от Бризбейн през 2024-та година пък не пропусна да ни направи свидетели и на поредното вълшебно изпълнение с марката "Григор Димитров", след като първата ни ракета засвидетелства огромния си талант и чувство към топката, за да пласира фамозно стоп воле. Въпросната ситуация се разигра в средата на първия сет, когато в продължително разиграване Корда избра да пусне къса топка, до която вторият поставен достигна, показвайки завидни атлетически качества, преди впоследствие да впечатли с виртуозно докосване на мрежата, като остави световния номер 34 безмълвен.

За Димитров предстои още в утрешния ден да се завърне на корта във френския град за четвъртфиналната си битка в надпреварата, а вие бихте могли да се насладите на шедьовъра на сънародника от прикаченото по-долу видео.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Виртуоз в близост до мрежата: Григор остави Корда безмълвен след изумително воле (видео) Мартин Петков
Теми:  
бгтенис | видео | григор димитров | марсилия | себастиан корда | удар на деня

Коментари





Следвайте ни в Facebook