Време е за шоу: Джокович и Медведев определят съдбата на трофея в Ню Йорк (програма)

от в 09:12 на 10.09.2023
Калоян Соколов

Новак Джокович и Даниил Медведев ще се сблъскат тази вечер в решителен сблъсък за трофея на US Open. Сърбинът играе за спечелване на рекордна 24 титла от Големия шлем, с което ще изравни Маргарет Корт на върха в историята по този показател, но определено няма да му бъде лесно срещу бившия номер едно, който през 2021-ва го победи в спора за титлата в Ню Йорк и освен това вече надви защитаващия шампион Карлос Алкарас, така че се намира в оптимална форма.

Ноле пък спечели турнира в Синсинати и все още не е губил мач от началото на сезона на твърди кортове в САЩ и самият той заяви задоволството от собствената си игра, a освен това балканецът има предимство от 9:5 победи в преките си двубои с днешния си съперник.

Мачът между Джокович и Медведев ще стартира от 23:00 часа българско време, като отново ще може да го проследите на обичайните линкове в нашия сайт. Преди това пък ще може да се насладите на финала при женските двойки, в който Габриела Дабровски и Ерин Рутлиф ще премерят сили с ветеранките Лаура Зигемунд (35) и Вера Звонарьора (39).

Програма за ден номер 14 на US Open (неделя)

корт "Артър Аш" (започват не преди 20:00 часа)

1. Габриела Дабровски / Ерин Рутлиф - Лаура Зигемунд / Вера Звонарьова

2. Новак Джокович - Даниил Медведев (не преди 23:00 часа)

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Време е за шоу: Джокович и Медведев определят съдбата на трофея в Ню Йорк (програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | us open | даниил медведев | новак джокович | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook