Време е за шоу: Ник Кирьос обяви кога ще се завърна обратно в ATP Тура!

от в 16:34 на 30.06.2024
Калоян Соколов

Завръщането на Ник Кирьос в ATP Тура ще се състои съвсем скоро. В момента австралиецът е в Лондон и ще се присъедини към коментаторския екип на ESPN за предстоящия Уимбълдън. Бившият финалист в турнира обаче ще използва възможността да тренира на тревните кортове с другите големи звезди в спорта, което не му се е случвало от много дълго време насам. Кирьос претърпя операция на китката и за последно игра през миналия юни, като е взел участие в едва два турнира от есента на 2022-ра насам. Изглежда обаче рехабилитационния процес на 29-годишния играч е изцяло завършен и той призна, че вече е готов отново да се състезава и да ни даде така липсващото ни тенис шоу с негово участие:

"Щастлив съм да бъда в Лондон, където работя по много часове с телевизията и ми предстои да коментирам немалко тенис мачове, което е вълнуващо. Същевременно гледам да съм възможно най-много време на корта и се опитвам да тренирам с всички най-добри играчи в света, за да видя в какво състояние е китката ми. Изминаха около 10 месеца от операцията ми и е време да си проправя обратно път в ATP Тура.

Планирам през следващия месец да се завърна с участия на турнири на двойки и наистина се вълнувам. Впоследствие, ако всичко е наред, то ще премина към сингъла и предстои да видим за колко време ще се задържа. Липсваше ми да се състезавам, липсваше ми да чувам тълпата и моите фенове, а честно казано ми липсват дори хората, които ме мразят. 

Честно казано нямам търпение да се завърна, защото най-вече ми липсва усещането да побеждавам хора. Побеждавах толкова много през 2022-ра, когато трябваше да спра, че искам възможно най-бързо да се върна на същото място и да дам на своите фенове поне още 1 или 2 години от изживяването да бъдеш фен на онзи Ник Кирьос" - споделя някогашният номер 13 в света.

Източник: Tennis Majors

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Време е за шоу: Ник Кирьос обяви кога ще се завърна обратно в ATP Тура! Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook