Време е за зрелище: Надал и Кирьос се изправят един срещу друг тази вечер (програма)

от в 12:20 на 17.03.2022
Мирела Николова

Надпреварата от сериите "Мастърс 1000" в Индиън Уелс и през тази година ни предоставя множество интригуващи двубои и колкото повече се приближаваме към заключителния етап, толкова по-вълнуващи сблъсъци наблюдаваме, като в следващите два дни ни предстои да станем свидетели на тазгодишните четвъртфинали. Най-добрият ни тенисист Григор Димитров също намери място във финалната осмица на надпреварата, след като снощи сломи местния представител Джон Иснър и си осигури среща с Андрей Рубльов за влизане в полуфиналите. Двубоят между българина и световния №7 ще се състои през утрешния ден (петък), тъй като днешната програма предвижда провеждането на четвъртфиналните срещи от горната част на схемата.

Несъмнено мачът, който приковава най-силно вниманието, е този между Рафаел Надал и Ник Кирьос. Историята на тяхното съперничество е сравнително дълга предвид ограничения брой турнири, на които участва австралиецът през последните години, и честите контузии, от които е съпътствана кариерата на Матадора. Двамата са се изправяли един срещу друг общо 8 пъти, като в 5 от тях победата е била на страната на испанеца. И днес шоуто е гарантирано, като се очаква да започне не преди полунощ, а вие отново ще можете да проследите сблъсъка на живо на обичайните линкове в Tennis.bg.

Освен тях на корта в Калифорния се очаква да излязат още 18-годишният Карлос Алкарас и миналогодишният шампион Камерън Нори, като също така ще се състоят двата четвъртфинала при дамите от долната част, противопоставящи Сакари срещу Рибакина и Бадоса срещу Кудерметова.

Програмата за четвъртък в Индиън Уелс:

Корт №1 (начало 20:00 часа):

1. Мария Сакари - Елена Рибакина

2. Паула Бадоса - Вероника Кудерметова

3. Рафаел Надал - Ник Кирьос (не преди 00:00 часа)

4. Карлос Алкарас - Камерън Нори

Пълния график за деня можете да разгледате тук:

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Време е за зрелище: Надал и Кирьос се изправят един срещу друг тази вечер (програма) Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | индиън уелс | карлос алкарас | Ник Кирьос | паула бадоса | програма | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook