Време за 1/4-финали в Шанхай: Супершоуто Синер - Медведев и Алкарас срещу изненадата на турнира

от в 08:00 на 10.10.2024
Елеонора Александрова

Турнирът в Шанхай минава неусетно и днес ще разберем кои ще са първите двама полуфиналисти в предпослеедната Мастърс надпревара за сезона, като на корта ще видим Яник Синер, Карлос Алкарас, Даниил Медведев и Томаш Махач.

Безспорният мач на деня ще сблъсъкът между Яник Синер и Даниил Медведев. Това ще е 14-ти мач между двамата представители на топ 5 и пети само за тази година, като руснакът води в предходните им срещи със 7:6, ала световният номер 1 е спечелил три от четирите им мачове за 2024-та и ще се опита да затвърди превъзходството си над по-нискоранкирания си опонент в Шанхай.

Карлос Алкарас ще се изправи срещу една от приятните изненади на турнира, Томаш Махач. След ранното си поражение на US Оупън, испанецът изглежда изцяло прероден и в момента се намира в серия от 12 поредни победи. Чехът обаче е един от най-прогресиращите играчи през сезона и ще се опита да предизвика световния номер 2. Това ще е втора срещу между Алкарас и Махач, след като по-нискоранкираният състезател трябваше да се оттегли в третия сет по време на Davis Cup.

Програмата за Шанхай

Stadium Court (начало: не преди 10:00)

1. Яник Синер - Даниил Медведев 

2. Карлос Алкарас - Томаш Махач (не преди 13:30)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Време за 1/4-финали в Шанхай: Супершоуто Синер - Медведев и Алкарас срещу изненадата на турнира Елеонора Александрова
Теми:  
atp | даниил медведев | карлос алкарас | програма | томаш махач | шанхай | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook