Все по-близо до Торино: Яник Синер с нова впечатляваща победа на сметката си

от в 20:38 на 28.10.2021
Диана Андреева

Всяка победа на сметката на Яник Синер го доближават все повече до участие в Nitto ATP Finals. Италианецът е сред фаворитите за заемането на последните две позиции в надпреварата. Днес Синер се поздрави с нова впечатляваща победа и записа шести пореден успех на сметката си. Жертва на вдъхновения младок стана представителят на домакините Денис Новак, който отстъпи с 6:4 6:2 и напусна Erste Bank Open 2021.

Мачът стартира равностойно, като началните минути бяха лишени от интрига. Паритетът в резултата се запази до 3:3, преди устремно Синер да поведе с пробив преднина. Италианецът продължи да бъде на необходимото ниво и опази аванса си до края на сета, с което успя да запише сета на сметката си.

Началните геймове изиграха решаващата роля за съдбата на втория сет, тъй като Синер си осигури комфортна преднина от 4:0, като през откриващите минути на частта демонстрира не само впечатляваща игра, но и завидна психика, защото заличи общо четири брейк шанса. От там насетне 20-годишният състезател не позволи на съперничката си да получи шанс за връщане на допуснатия пробив, записвайки победата именно срещу своето име.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Все по-близо до Торино: Яник Синер с нова впечатляваща победа на сметката си Диана Андреева
Теми:  
денис новак | синер | тенис турнир във виена | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook