VTB Kremlin Cup: Лесен жребий за Рубльов, Хачанов и Карацев в една половина

от в 15:27 на 16.10.2021
Диана Андреева

С края на BNP Paribas Open настпъва и приключването на всички надпревари от ATP Тура в Северна Америка. Тенисът се насочва обратно към Стария континент, за да се състоят заключителните надпревари от сезон 2021. Наред с турнира в Антверп, от този понеделник стартира и VTB Kremlin Cup, състоящ се в Москва. Карен Хачанов и Андрей Рубльов са срен участниците в събитието, но почитателите са разочаровани, че първата ракета на страната им - Даниил Медведев, се оттегли. Все пак в столицата предстоят наистина интригуващи двубои, а ето какво точно отреди жребият:

Първи поставен е Андрей Рубльов. Руснакът ще започне участието си директно във втори кръг, където ще премери сили с участващия с уайлдкард Роман Сафиулин или Адриан Манарино. Следващото препятствие по пътя му най-вероятно е Иля Ивашка, който ще трябва преди това да се справи с някой измежду специално поканените от организаторите Евгений Донской и Алибек Качмазов, или Федерико Кория. В частта на Рубльов попаднаха още Марин Чилич и Филип Краинович. Двамата ще премерят сили с Томи Пол, Микаел Имер и Гидо Пея, за да се определи кой ще бъде съперник на Рубльов в полуфиналната фаза.

Долната половина е водена от друг местен представител - Аслан Карацев. Пътят към заключителните мачове на руснака е далеч по-сложен, като в откриващия си двубой той очаква Миомир Кецманович или квалификант. Впоследствие "откритието на 2021", както е наричан още Карацев, най-вероятно очаква поставеният под номр осем Ласло Джере. На полуфинал Аслан ще срещне сериозно препятствие, в лицето на някой измежду Александър Бублик и Карен Хачанов, а пълният жребий за турнира можете да разгледате тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
VTB Kremlin Cup: Лесен жребий за Рубльов, Хачанов и Карацев в една половина Диана Андреева
Теми:  
андрей рубльов | карен хачанов | тенис жребий

Коментари





Следвайте ни в Facebook